Murexin Referințe

Descoperiți posibilitățile variate de aplicare a produselor Murexin și aruncați o privire peste proiectele și lucrările noastre de referință! Aflați mai multe despre cele șase categorii de produse și modul în care au fost utilizate în cadrul construcțiilor noi, al renovărilor, precum și pentru amenajarea creativă a diferitelor spații. Citiți mai multe despre modul de aplicare al produselor, despre cum se pot combina diferite materiale si vopseluri. Sunteți în căutare de surse de inspirație pentru noul dumneavoastră proiect? Parcurgeți lista cu numeroasele lucrari de referință la care au fost utilizate produsele Murexin!

Tehnica parchetului şi lipirii

Finsare pardoseala sportiva din lemn – Liceul Ferdinand I – RM. Valcea

In cadrul lucrarilor de renovare a salii de sport a Liceului tehnologic Ferdinand I din Ramnicu Valcea s-a optat pentru realizarea unei pardoseli speciale din parchet sportiv din lemn masiv de stejar.

Pardoselile de acest tip reprezinta o solutie ideala pentru salile multifunctionale in care se practica mai multe sporturi. Pardoselile din parchet sportiv prezinta o elasticitate pe o suprafata mai mare, comparativ cu pardoselile sportive din PVC, care prezinta o elasticitate punctuala. Datorita capacitatii superioare de absorbtie a socurilor, protejeaza articulatiile sportivilor si asigura un ricoseu eficace al mingii. 

Solutia Murexin aleasa pentru finisarea pardoselii consta intr-un sistem de produse preponderent cu continut de solventi. 

 Ca strat de grund s-a aplicat Grundul universal LV 45. Pentru marcajul terenului s-a folosit Vopseaua semimata Aqua Seidenmattlack SMX 50. 

Ca strat final de sigilare si impregnare, s-a utilizat Solutia IS 75, care are la baza uleiuri si rasini sintetice.

 

Produse utilizate