Skip to content

Murexin reprezintă partenerul ideal pentru profesioniștii în construcții datorită produselor și sistemelor perfect armonizate pe care le furnizează. Cele aproximativ 3000 de produse se regăsesc în cadrul celor șase categorii de produse dedicate chimiei în construcții.

Cine suntem noi

Murexin in industria materialelor de construcție reprezintă tradiție și calitate ridicată!

Compania Murexin este membră a Schmid Industrieholding GmbH, concern austriac cu o bogată tradiție. Din această familie mai fac parte companii precum Austrotherm, Baumit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton, Lorencic, Wolf Plastics sau Ortner. Sediul central Murexin din Wiener Neustadt (AT) găzduiește și facilitățile de producție, depozitul central și centrul de competență, responsabil cu cercetarea, dezvoltarea și asigurarea calității. Putem privi în urmă la peste 90 de ani de experiență. Ecologia și sustenabilitatea reprezintă doua teme centrale în cadrul companiei noastre. Cu un total de aprox. 400 de angajați, Murexin vă garantează consiliere profesională pe toate planurile și suport la cel mai înalt nivel. Datorită facilităților de producție internaționale din Szekszárd Ungaria și din Puconci – Kema Slovenia, produsele Murexin sunt disponibile în 30 de țări, cu desfacere prin vanzări directe, parteneri distribuitori sau prin intermediul filialelor locale.

Inovație cu istorie

Aflați mai multe despre începuturile Murexin și descoperiți istoria companiei în detaliu.

Hexagon Bilder
Murexin Transport

1931

Înființarea Murexin AG

1987

Preluarea companiei de către Schmid Industrie Holding

Murexin Abfüllanlage

1993

Înființarea Murexin Ungaria

1995

Fuziunea cu Firma Furtenbach

Murexin Produkttest

1996

Înființarea Murexin Cehia

2000

Achiziția firmei Durlin Vopsele și Lacuri

Murexin Pulverturm wird gebaut

2002

Turnul de producție Wiener Neustadt

2004

Înființarea Murexin Polonia

2005

Deschiderea noului laborator

2006

Deschiderea centrului de competență Wiener Neustadt

2006

Înființarea Murexin Slovenia

2008

Terminarea construcției și deschiderea fabricii din Ungaria

2009

Înființarea Murexin Franța și Slovacia

2010

Integrarea mărcii Durlin

2016

Murexin AG devine Murexin GmbH

2018

Achiziția firmei Kema

Începuturile Murexin GmbH

Cerințe ridicate cu privire la calitate

Încă de mulți ani, Murexin GmbH a pus accent în privința dezvoltării produselor pe respectarea standardelor tehnice ridicate, pe producția bazată pe salvarea resurselor, compatibilitatea cu mediul și aplicarea ușoară. În viziunea producătorilor de materiale chimice de construcții, produsele moderne trebuie să fie eficiente, ecologice, inofensive fiziologic, cu prelucrare ușoară și rapidă. Aceasta necesită multă cercetare și dezvoltare, cât și o experiență vastă. Murexin consideră această implicare ca fiind răsplătită, dovada o reprezintă rezultatele pozitive.

#CarieraMea LaMurexin

Dacă doriți să deveniți membru al companiei, vă rugăm să aplicați pe pagina noastră de cariere.

Carieră

Adresa Murexin

Murexin este prezent în peste 30 de țări prin intermediul reprezentanțelor și al partenerilor. Accesați harta pentru a afla mai multe informații.

Murexin Office Desk