Skip to content

Joburi vacante

Pentru moment nu avem joburi vacante. Ne bucurăm să primim însă aplicația dumneavoastră.

Cariera mea la Murexin.

Lucrăm împreună la produse și soluții superioare. Aceasta ne unește. Das hält.

Noi cu toții susținem calitatea ridicată a produselor Murexin. Încrederea, eficacitatea, responsabilitatea, stabilitatea, experiența și coeziunea nu sunt numai valori puse în prim plan în ceea ce privește dezvoltarea și producția – acestea reprezintă teme centrale în mediul nostru de lucru. Ne dezvoltăm în permanență și conlucrăm în spirit de echipă! Echipa Murexin apreciază creativitatea și ideile noi. Credem în armonia între profesie și familie, iar lucrul în echipă pentru noi este sinonim cu a dărui și a primi. Aceste însușiri ne unesc! Das hält.

Stabilitate

Rezistența ridicată și spectrul larg de utilizare al produselor noastre fac posibilă utilizarea sigură în orice condiții. Aceste argumente ne conferă o reputație excelentă bazată pe proiectele noastre de succes. Și nu în ultimul rând, calitatea la noi este garantată de o simplă strângere de mână: așa am reușit să menținem relațiile pe termen lung cu furnizorii și clienții noștri.

Experiență

Noi, cei de la Murexin suntem mândri de realizările noastre. Știm cum să facem lucrurile să funcționeze deoarece compania noastră dezvoltă produse de decenii și fiecare proces de inovare devine parte a experienței noastre. Cercetăm, dezvoltăm și testăm temeinic produsele și soluțiile noastre înainte de a ajunge la clientul nostru. Astfel putem garanta un standard calitativ ridicat.

Eficacitate

Datorită optimizării lanțului de producție reușim să menținem reduse costurile fixe și să oferim prețul corect. Reacționăm rapid și flexibil la cerințele în continuă schimbare ale pieței. Produsele noastre se remarca prin consum redus de material și performanțe ridicate.

Coeziune

Menținem o relație de parteneriat cu clienții noștri, de la faza de consiliere până la livrare. Oferim servicii complete, transparență, deschidere și seriozitate – tot ceea ce poți aștepta de la un bun partener.

Respons-abilitate

Viitorul planetei și al companiei noastre poate fi garantat numai în condițiile coexistenței oamenilor cu natura. De aceea implementăm standarde ridicate de calitate și îndeplinim cât mai rapid cerințele de mediu. Întotdeauna folosim la fabricarea produselor noastre componente care nu afecteaza calitatea mediului și ne asigurăm să fie inofensive în ceea ce privește aplicarea.

Încredere

Încrederea poate fi bazată exclusiv pe siguranța deplină în cadrul fiecărei faze de fabricație, pe compatibilitatea produselor cu mediul, precum și pe rezistența extrem de ridicată a acestora. Vă puteți baza pe testările calitative veritabile, pe certificările incoruptibile și nu în cele din urmă pe cuvântul angajaților noștri, pe experiența și pe competențele lor.

Mai multe informații despre compania noastră

#MyCarierăAtMurexin

##ChimiaPotrivită

Nu sunt interesat de succesele rapide. Lucrez cu un țel și imi place să cercetez. Asta nu înseamnă să devii arogant, ci să fii determinat. Eficiența este cea mai importantă. Mai întâi se naște ideea unui nou produs. Aceasta poate ajunge la noi de la un client și să fie transmisă către Product Manager, se poate naște pe baza experienței în laborator, sau ca rezultat al trendului pieței de materiale de construcții. Ceea ce contează: efortul trebuie să continue și să se ajungă la rezultatul dorit. Das hält. Asta e ceea ce contează la noi, la Murexin.

#IEuNuAmNevoieDeNavigație

Sunt în continuă mișcare, mă deplasez peste tot și îmi cunosc drumul. Știu ce și cui aparține, căci atunci când este multă activitate, uneori lucrurile trebuie sa se miște repede. Nu pot conduce la nesfârșit și nici nu trebuie să o fac. Mă mișc în cel mai mic spațiu și trebuie să lucrez cu acuratețe. Nicio întrebare. Acesta sunt eu. Ceea ce îmi place aici: ceea ce poate fi îmbunătățit, încercăm să îl facem mai bine. Ceea ce este bun, rămâne bun. De aceea suntem cei mai buni!

#SuntemÎmpreună

Buna colaborare cu colegii mei este importantă pentru mine, mă motivează și îmi crește performanțele. Climatul de lucru este plăcut, ne înțelegem bine între noi. Superiorii mei îmi cunosc și îmi apreciază punctele forte. Bineînțeles că mă bucură această recunoaștere, mă afirmă în ceea ce fac și mă motivează continuu. În final rezultatul trebuie să fie cel dorit și toți ceilalți să se poată baza pe el. Sunt responsabil pentru munca mea, dar nu sunt singur. Ne ajutăm și ne susținem reciproc.

Așteptăm cu nerăbdare să primim cererea dumneavoastră

Dorești să devii membru al echipei Murexin și să începi o carieră într-o companie dinamică și inovatoare? Atunci aplică pentru unul dintre posturile noastre vacante! Ne bucurăm de asemenea să ne trimiteți Cv-ul și din propria dvs. inițiativă.

Noi acordăm o mare importanță protecției datelor dvs. personale și utilizăm datele transmise către noi exclusiv pentru prelucrarea aplicației dvs. Informații suplimentare puteți accesa aici: https://murexin.at/ro/protectia-datelor..

Murexin România S.R.L.

Șoseaua Pipera nr. 55 C,

București, cod poștal 014254, România

info@murexin.ro Tel: +4021 25 26 251