Home > Companie > Calitate şi mediu
Murexin AG
Calitate şi mediu

Calitate si mediuCalitatea si performantele produselor noastre reprezinta conditia pentru satisfacerea clientilor nostri. Acesta este dealtfel si cel mai important factor de success si influenteaza categoric imaginea companiei noastre.

Prin politica de calitate actuala, atat conducerea, cat si angajatii se obliga sa indeplineasa cerintele de calitate care ii vizeaza in primul rand pe clientii nostri si care sunt reglementate atat prin legi, norme cat si prin proceduri interne.

Acest deziderat se atinge in conditii de siguranta si economice, numai atunci cand la toate nivelurile se elaboreaza periodic masurile corespunzatoare  de implementare si optimizare continua a controlului calitatii.

Responsabilitatea in acest domeniu trebuie sa fie corelata pentru fiecare sector de activitate de la departamentul de conducere pana la muncitorii din fabrica.  Aceste masuri sunt totusi necesare nu doar din motive economice, ci si in scopul “ Corporate due diligence”. In concordanta, conducerea si-a asumat responsabilitatea implementarii si respectarii Sistemului de Management al Calitatii conform normelor de baza internationale ISO 9001.


Plecand de la aceasta politica de calitate, compania se focuseaza pe urmatoarele teluri calitative: mentinerea si imbunatatirea gradului de satisfactie al clientilor, mentinerea si imbunatatirea pozitiei pe piata,  reducerea costurilor prin reducerea erorilor de fabricatie si imbunatatirea eficientei, mentinerea si imbunatatirea standardelor de mediu.

Consideram ca asigurarea acestor teluri calitative este o conditie pentru consolidarea pe termen lung a companiei.