Home > Companie > Certificare
Murexin AG
Intre companiile de top din Austria

Criteriile pentru obtinerea certificatului “Leitbetriebe Austria” – “Companii de Top Austria” sunt performanta, performanta econonica si inovatia. Murexin AG a indeplinit aceste cerinte, si pe data de 15.06.2011 Camera de comert din Mödling i-a acordat “Certificatul Companii de Top”.

“Pentru Murexin AG, o companie cu o traditie de zeci de ani, acordarea acestei certificari reprezinta o distinctie importanta. Suntem mandri de apartenenta la o organizatie puternica, fapt ce confirma imaginea unei companii de incredere.  Compania noastra este activa pe plan international, iar marca “Österreich” – Austria reprezinta simbolul calitatii, fiabilitatii, durabilitatii si inovarii. “A”-ul rosu, reprezinta astazi simbolul sigurantei, al sustenabilitatii si al creativitatii”, declara directorul de Marketing Christian Führer”.

Companiile membre ale organizatiei “Leitbetriebe Austria” – “Companii de Top – Austria” se bucura de posibilitatea schimbului de idei cu celelalte companii membre si beneficiaza reciproc de Know-How-ul partenerilor. Pe langa aceste avantaje, platform reprezinta un deschizator de drumuri in exterior, spre exemplu  prin prisma prezentei la targurile internationale.

Aceasta distinctie a permis alaturarea Murexin AG unor companii de top precum Spar, EVN, VoestAlpine, Bank Austria, Gebrüder Weiss, Philips, Sony sau Berndorf Band Engineering.