Home > Companie > Istorie
Murexin AG

Istoria Murexin AG

Inca de la infiintare, la inceputul anilor 30, compania Murexin AG  a devenit cunoscuta pentru calitatea produselor fabricate. In domeniul protectiilor pentru constructii si al materialelor chimice pentru constructii Murexin a dezvoltat solutii si produse inovatoare durabile. In anul 1995 Murexin a fuzionat cu firma Furtenbach, in acel moment Murexin fiind membra a Schmid Industrie Holding. In acelasi timp Murexin a integrat in cadrul companiei si Firma Durlin, extinzandu-si astfel paleta de produse cu doua noi game de produse, vopseluri si lacuri si profilandu-se astfel ca fiind un furnizor complet. In ultimii ani  au fost inaugurate noi laboratoare si filiale, ce reprezinta baza dezvoltarii viitoare si a continuarii succesului companiei, orientata catre viitor.

Evenimente importante:

·         1931 Infiintare Murexin AG

·         1987 Membra Schmid Industrie Holding

·         1996 Fuziune cu Furtenbach

·         1999 Infiintare ca noua entitate

·         2000 Preluare Durlin vopseluri si lacuri

·         2002 Deschidere noului turn de productie din Wiener Neustadt

·         2005 Deschiderea noului laborator

·         2006 Deschidera centrului de competenta  Wiener Nestadt

·         2010 Integrarea marcii Durlin sub marca Murexin

http://www.murexin.at/upload/sonstiges/geschichte_bauten.jpg

http://www.murexin.at/upload/sonstiges/geschichte_buero.jpg

http://www.murexin.at/upload/sonstiges/geschichte_werk.jpg

Capitolul Murexin Constructii / Bautechnik  cuprinde produse si servicii profesionale dedicate arhitectilor, proiectantilor, constructorilor, si comerciantilor. Sortimentul contine mortare, materiale de constructii, acoperiri pentru pardoseli si multe altele ce confera arhitectilor si proiectantilor suportul perfect. Constructorilor li se ofera consiliere profesionala pe santier. Astfel reusim prin sortimenul complet si prin consielierea de specialitate sa fim alaturi de partenerii nostri la lucrari.

Capitolul Murexin Placaje ceramice / Fliesenverlegetechnik cuprinde produse compatibile in sistem, ce raspund solicitarilor ridicate, incepand de pregatirea suportului pana la produse speciale pentru intretinere si curatare. O paleta larga de produse pentru chituire si lipire in spatii interioare si exterioare, asigura succesul oricarei placari. Placile speciale Uniplate, utilizate ca element portant faciliteaza o diversitate de configurari creative.  O alta serie care completeaza sortimentul de produse  este reprezentata de profilele de inchidere pentru placari.

In cadrul Capitolului Murexin Pardoseli calde / Klebetechnik se regasesc produse pornind de la masele de nivelare pana la solutii de lipire si sigilare a suprafetelor interioare. Pentru lipirea parchetului, a PVC-ului, a tapetului, linoleumului, a cauciucului si a plutei va stau la dispozitie produse superioare,  parte componenta a solutiilor ecologice. Fie ca este vorba despre renovare sau constructii noi: cu solutii profesionale si produse superioare calitativ, Murexin este partenerul dumneavoastra ideal in acest domeniu.

Capitolul Murexin Finisaje / Malen va pune la dispozitie produse incepand de la finisajele pentru fatada, vopselurile pentru spatiile interioare si solutii profesionale pentru finisarea lemnului, a metalului, betonului, a peretilor, si multe altele. Marca austriaca cu traditie in fabricarea vopselurilor si lacurilor ofera solutii peirfecte pentru toate gusturile. Marca Durlin, integrata in sortimentul de produse de finisare Murexin, este consacrata inca de multi ani in domeniul finisarii si protectiei diferitelor suprafete si material.  Produsele speciale Aqua sunt in trendul solutiilor ecologice.

http://www.murexin.at/upload/sonstiges/Bautechnik_Bruecke.jpg

Murexin Haus

http://www.murexin.at/upload/sonstiges/fliese_hallenbad.jpg

International                                                                                                                                                                                                    

Pe langa sediul central din Wiener Neustadt, care gazduieste centrul de competenta, fabricile de produse uscate si produse umede, laboratorul,  administratia si logistica, in intreaga Austrie functioneaza mai multe depozite de livrare a marfurilor. Echipa locala este compusa in prezent din cca. 170 angajati si este intr-o continua expansiune. Pe langa aceasta, Murexin isi propune o crestere constanta  in intreaga Europa, predominant in noile tari ale Uniunii europene. Astfel ca in prezent exista cateva filiale Murexin si companii partenere in tari precum Germania, Polonia, Ungaria, Slovenia, Cehia, Franta sau Slovacia, tari care inregistreaza o ascensiune constanta. Sunt luate in considerare caracteristicile, precum limba, cultura, iar produsele sunt adaptate astfel incat sa raspunda nevoilor specifice.

 

Evenimente importante:

·         1991 Infiintare Murexin-Austrotherm Slovacia

·         1993 Infiintare Murexin Ungaria

·         1996 Infiintare Murexin Cehia

·         2004 Infiintare Murexin Polonia

·         2006 Infiintare Murexin Slovenia

·         2006 Infiintare Murexin Serbia

·         2007 Infiintare Murexin Rusia cu propria fabrica

·         2008 Infiintare Murexin Ungaria cu propria fabrica in Szekszárd

·         2010 Infiintare Murexin Franta

Intr-o lume aflata intr-un proces puternic de globalizare, strategiile globale sunt intotdeauna importante. Pe langa filialele Murexin, compania este in expansiune si  in alte tari si este activa si pe alte continente. Pe piata internationala creste cererea pentru produse superioare si ecologice, standardelele ridicate si solutiile in doemniul constrcutiilor, orientate in sistem, capata importanta tot mai ridicata. Acolo unde se solicita calitate ridicata, sortimente de produse si servicii superioare – Murexin este partenerul dumneavoastra perfect.